O MIGRANTIMA, PREDRASUDAMA I KORISNIM BUDALAMA

Kada se govori o tzv. neprijateljima naroda imamo da izjavimo sledeće. Ovaj narod ima samo dva neprijatelja. Jedan je instalirana prozapadnjačka kolonijalna vlast, sa kolonijalnim namesnikom, nelegitimono izabranim predsednikom na čelu. Drugi su svi monarhisti, novočetnici, desničari i fašisti širokog spektra. Ako ćemo definisati pravog narodnog neprijatelja po karakteru koji ga krasi, onda možemo reći da je neprijatelj profil srBskog domaćina. Najodgovorniji za porast silovanja i nasilja u porodici jesu upravo desničarske i prodesničarske falange, pune problematičnih i psihički obolelih pojedinaca, koji smatraju da žena nema pravo na svoje telo i svoj prostor, te da je treba povremeno podsećati ko je gazda u kući. Iako su dotične „gazde“ uglavnom psihopate i nikada izlečeni alkoholičari, koji se ni prema deci ne ponašaju bolje nego prema ženama. Generalno, srBskom domaćinu su uvek i jedino meta slabiji i uplašeni, dok su po prirodi kukavice koje uvek podviju rep kada nalete na jače od sebe. Izdajnici jednom – izdajnici uvek. Problem je što su i dalje neobeleženi kao nasilnici i teški psihički bolesnici.
TO SU SVE VOJNO SPOSOBNI MUŠKARCI – gluplji argument od ovoga ne postoji, imajući u vidu razloge zbog kojih se dešavaju nekontrolisani naleti izbeglica. Pre svega, muškarci su zastupljeniji, jer se brže kreću bez porodica, koje su mahom smeštene u kampovima u pograničnim područijima Turske. Nije za očekivati da se neko od njih zaputi sa ženom i decom, ne znajući u kojoj će balkanskoj nedođiji završiti i kako će se prema njima ophoditi. Druga stvar je ta što među izbeglicama ima jako puno opozicionara, političkih disidenata, kao i onih koji nisu želeli da budu delovi terorističkih frakcija i seju strah među svojim narodom.
MIGRANTI SU VOJSKA KOJA ĆE DA ISLAMIZUJE EVROPU – još jedan u nizu bisera ispranih mozgova. Evropa je savršeno sposobna da se brani od slabo, ili nikako naoružanih pojedinaca i grupa, a sama je, zajedno sa svojim atlantskim kolonijalnim saveznikom najodgovornija za destabilizaciju Bliskog istoka. Evropa je licemerna prostitutka koja svoje vrednosti natura na nos apolitičnim i desno nastrojenim korisnim idiotima preko svojih neoliberaških glasnogovornika, tako držeći Desnicu budnom i spremnom na bratoubistvo. Svaki pojedinačni akt „terorizma“ u evropskim zemljama ovih dana ima na sebi nepodnošljivi smrad državnog uticaja, jer – ekonomije padaju, a vojska i policija su potrebni na ulicama, shodno tome i razlog da se izvedu.
VODITE IH KUĆI, HRANITE IH I OBLAČITE – ne, nećemo ih voditi kući, oni imaju svoje prihvatne centre, ne treba lupati gluposti po svaku cenu. Evropa je dala i daje ogromne donacije da se izbeglice zadrže u Srbiji, kako talasi ne bi bili nekontrolisani i doveli do kolapsa na graničnim prelazima i u socijalnim centrima. Ovim želimo da podsetimo sve korisne budale i srBske domaćine da je naša Vlada pristala na te uslove. Iz jako oportunih i pogrešnih razloga, kao i sve što rade, ali migranti su ovde legalno. Čak i da nisu i čak i da je neka druga vlast u pitanju, opet ne bi bilo opravdanja za simultane napade na njih. Takođe, previše je prijava o tome kako se sa samog državnog vrha pokreću akcije pljačkanja migranata, počevši od naplaćivanja „po glavi“ prilikom ulaska u zemlju, pa sve do prevara kojima su izloženi svaki dan.
ONI ĆE NAM PLODITI ŽENE I NASELITI KUĆE – ovo je verovatno najgluplja ideja rođena u ispodprosečnom umu srBskog domaćina, tj. korisne budale sistema. Kako se ovo dešava? Dobar dan – dobar dan. Evo, ja iz Sirije, gde su moje žene i kuća? Oh, gospodine Islamizatoru Evrope, čeka vas dvadeset najboljih devica, kuća od dvesta kvadrata i deset hektara zemlje, izvolite, dobrodošli! Ne, niko se ovde neće zadržati, čak ni Srbi, koji masovno napuštaju brod koji tone. Teško je voleti ovakvu Srbiju i za tako nešto je potrebno biti komunista, a ne praznoglavi srBski domaćin koji bije ženu. Migranti će otići, budale će svakako ostati. To je loša vest.
SVI ONI IMAJU AJFONE – Auuuuu, kada smo poslednji put proveravali, najjeftiniji Ajfon je koštao oko dva miliona dolara. Generalno, samo buržuji danas imaju mobilne telefone, a najbogatiji Ajfone.
Česte su i priče o tome kako je neki mirant negde nekoga napao, pretukao, pratio ženu, itd. Pored krajnje paušalnih i neproverljivih priča za malu decu, naglašavamo da je to nešto što je moguće da se desi. Ali, to svakako nije razlog da svi glasno viču kako treba proterati čitave narode, koji su zbog lične muke u tranzitu zarobljeni baš u ovoj i ovakvoj Srbiji. Uvek smo za to da se bilo koji prestupnik kazni za svoj prestup, ali nećemo na osnovu toga etiketirati čitave narode i velike grupe pojedinaca. Podsećamo da preko devedeset posto njih upravo beži od terorizma i pratećih nasilnih pojava i nema potrebe da im dokazujemo kako su naši srBski domaćini i ostali ološi koji se koprcaju u blatu sopstvene egzistencije, negde na društvenim marginama, zapravo gori od njih.
Partija Komunisti Srbije poziva sve ljude otvorenog uma na toleranciju i empatiju sa ljudima iz ugroženih područja, a one koji su možda skrenuli sa puta podseća na ideju internacionalizma, koju čvrsto i duboko baštini, a koja je osnova našeg delanja i garant našeg uspeha. Nasilje nad ženama u našoj zemlji svakako postoji, nasilne grupe takođe. Samo, to nisu migranti, već desničari raznog kova, pravoslavni ziloti, neonacističke organizacije i inicijative, monarhisti i četnici, kao i sve frakcije koje ćute na programska rešenja i akcije koje pomenute sprovode.
Proleteri svih zemalja – ujedinite se!
SF/SN