NEĆEMO ZABORAVITI NITI OPROSTITI NATO-FAŠISTIMA BOMBARDOVANJE SR JUGOSLAVIJE

Dana 24. 03. 1999.godine neofašistička NATO alijansa otpočela je bombardovanje SR Jugoslavije. Istog trenutka svi pravi komunisti dobrovoljno su se javili za odbranu zemlje i u uniformama zajedno sa ostalim patriotama krenuli u rat protiv sto puta jačeg neprijatelja. Za Komuniste Srbije nezamislivo je bilo da neko nosi crvenu knjižicu a ne bude u aktivnom ili rezervnom sastavu vojske na braniku otadžbine. Za to vreme skoro celokupni vrh vlasti i buržoaske opozicije bio je pod jorgan planinom. Gde su tada bili Vučić, Dačić, Vulin, Ljajić, Đilas Jeremić, Šešelj itd. Njihov kukavičluk se ničim ne može oprati.

Ogromne su bile ljudske žrtve gde se najčešće pominje cifra od oko 2500 među kojima, što je najstrašnije i 87. dece. Mi Komunisti Srbije NATO zlikovcima to nikada nećemo zaboraviti niti oprostiti. Materijalna razarnja su iznosila više desetina miljardi dolara. Srbija kao i Crna Gora i danas osećaju posledice bombardovanja NATO bandita. Zaista je odvratno kako su se snishodljivo i podanički u protekle dvadeset i jedne godine sve vlasti odnosile prema glavešinama iz NATO zemalja, naročito zbog toga što je po sličnom scenariju krvavi pir nastavljen i prema drugim narodima.

Istorija je pokazala da jedino zemlje socijalizma uspešno odolevaju agresivnim evroatlantskim neofašistima u prvom redu Kuba i Severna Koreja

Dole neofašisti NATO pakta!