KOMUNISTIMA POKRADENA POBEDA NA IZBORIMA U RUSIJI

Uprkos neregularnim parlamentarnim izborima, naša bratska Komunistička Partija Ruske Federacije osvojila je 20 posto glasova i ubedljivo je druga, što predstavlja dobar rezultat obzirom na buržoaski ,,demokratski” izborni sistem.
Ako u obzir uzmemo samo glasanje birača i isključimo elektronsko glasanje, kandidati Komunističke Partije Ruske Federacije su pobedili velikom većinom. KPRF je ostvario ubedljivu pobedu u mnogim ruskim entitetima i u samoj Moskvi, ali je elektronsko glasanje iz korena promenilo situaciju u zemlji. Elektronski sistem glasanja omogućio je buržoaziji koja je na vlasti da sama namešta rezultate, te možemo zaključiti da su izbori 2021. godine za Državnu Dumu bili van zone legimiteta.
U Moskvi je ,,Jedinstvenoj Rusiji” pobedu donelo elektronsko glasanje, bez koga bi partija na vlasti zauzela drugo mesto. Krađom vlasti KPRF, vlada je uništila izborni sistem. Zvanični rezultati Centralne izborne komisije ne odražavaju stvarnu volju građana.
Dešavanja u Rusiji potvrđuju surovu istinu da buržoazija neće nikada predati vlast mirnim putem, već da se komunisti i radnička klasa, samo borbom mogu izboriti za pobedu i rušenje kapitalizma.
Našim drugovima iz KPRF, čestitamo na rezultatima ostvarenim na parlamentarnim izborima.