15 година од НАТО агресије

nato-bombardovanje-srbije

Зграда некадашњег ЦК СКЈ у пламену

Komunisti Srbije na Straževici

Делегација партије Комунисти Србије на Стражевици

Комунисти Србије су код споменика „Вечита ватра“ на Новом Београду и на Стражевици учествовали у обележавању петнаестогодишњице од фашистичке НАТО агресије на СРЈ.
Сећање на тај срамни поступак империјалистичких сила и њихове ударне песнице НАТО пакта био је прилика да патриотске снаге још једном јасно кажу јавности Србије и света шта се заправо десило 1999. године. Без одлуке Савета безбедности силници су узели себи за право да осиромашеним уранијумом и другим недозвољеним убојним средствима „демократизују“ СРЈ. „Милосрдни анђео“ је проузроковао огромне људске и материјалне жртве и оставио трајне последице на здравље милиона грађана Србије. Најгоре је то што, на жалост, и данас у Србији има изрода који оправдавају НАТО злочине, па чак се на отворен или прикривен начин труде да СРЈ прогласе агресором и кривцем.
Комунисти Србије, као и већина грађана Србије, никада неће заборавити и опростити злочине које је починио НАТО пакт и његови налогодавци Бил Клинтон, Медлин Олбрајт, Тони Блера, Герхард Шредер, Жак Ширак, Хавијер Солана…
КОМУНИСТИ СРБИЈЕ