КОMУНИСТИ СРБИЈЕ НА ПРОТЕСНОМ МИТИНГУ ПОВОДОМ СУДСКОГ ПРОЦЕСА РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ КВИСЛИНГА МИЛАНА НЕДИЋА

 

nedic1

ДРЖАВА СРБИЈА СЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ОБРУКАЛА

Комунисти Србије заједно са НКПЈ, КП, СУБНОР Београда и Савезом Антифашиста Србије снажно су изразили протест против рехабилитације познатог квислинка Милана Недића 08.02.2016. године испред Вишег суда у Београду .

Не би нас чудило ако би сутра неки ”родољуби” поднели захтев за рехабилитацију једног од најватренијих поборника реализације идеје о великој фашистичкој Европи по моделу Адолофа Хитлера, Љотића. Сама чињеница да је покренут поступак рехабилитације Милана Недића довољно је компромитујућа за све антифашисте у Србији и све поштене грађане којима је истина важан чинилац у животу.

nedic2

Без обзира на то како ће се овај срамни процес завршити остаје горка истина да је у држави Србији данас све могуће, па и рехабилитација сарадника окупатора. Још нисмо заборавили срамну рехабилитацију познатог сарадника окупатора и ратног злочинца ђенерала Драже Михиловића, а већ смо суочени са новим срамним процесима рехабилитације. Има ли краја срамоћења државе Србије која је у Народно ослободилачкој борби и социјалистичкој револуцији дала огроман допирнос победи над фашистичкој немани и стварању једне од најлепших држава света Социјалистичке Федеративне Републике Југославије?

Без обзира на ружну стварност у којој данас живимо, антифашисти слободољубиве Србије неће никад дозволити да фашизам прође!

СМРТ ФАШИЗМУ, СЛОБОДА НАРОДУ!!!

КОМУНИСТИ СРБИЈЕ.