ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ ДРУГУ СТЕВАНУ МИРКОВИЋУ

General_Stevan_MirkovićИзвештавамо све Комунисте у Србији, борце НОБ и све Југословенске патриоте да је дана 26.09.2015. године преминуо један од великана Комунистичког и Радничког покрета на простору Југославије генерал пуковник у пензији бивши начелник генералштаба ЈНА, оснивач СК-ПЈ и њен бивши председник друг Стеван Мирковић.

Смрћу генерала Мирковића изгубили смо једног од великана Комунистичког и Радничког покрета на простору Југославије и следбеника и борца за велике Југословенске слободарске идеје. Он је био један од ретких високих официра ЈНА који је остао веран заклетви који је дао отаџбини СФРЈ.

Његова доследност у јавном заступању Комунистичких и Југословенских идеја осатаће као путоказ и узор младим генерацијама како се треба борити против свих невоља са којима смо суочени у периоду дивљег пљачкашког либералног капитализма данас.

Као млад момак приступио је Партизанском покрету, прихватио комумистичке идеје и као једна од ретких јавних личности храбро их заступао све до краја живота.

Оснивач је Југословенског Центра Тито, где је годинама усмеравао активност на очувању лика и дела Маршала Тита.

НЕКА ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И ХВАЛА НАШЕМ ВЕЛИКОМ САБОРЦУ И ДРУГУ СТЕВАНУ МИРКОВИЋУ!

КОМУНИСТИ СРБИЈЕ.