КОМУНИСТИ СРБИЈЕ ОБЕЛЕЖИЛИ 7.ЈУЛИ ДАН УСТАНКА НАРОДА СРБИЈЕ

FB_IMG_1436267241289006

Иако су данас, нажалост, у Србији на власти про-четничке и реакционарне снаге које следе линију супротну идејама НОР и Социјалистичке револуције Комунисти Србије и СУБНОР су и ове године у Белој Цркви свечано обележили овај значајан датум народа Србије.

Слободарски српски народ је кроз читаву своју мукотрпну историју започињао и најчешће успешно завршавао своје ослободилачке ратове. Један од крунских доказа да ти ослободилачки ратови нису били само пука борба за протеривање окупатора него су увек у себи садржавали и тежњу за све хуманијим и социјално праведнијим друштвеним односима. Најбољи доказ за то је победа социјалистичке револуције у НОБ. Узалуд напори наших противника да се затру слободарске и социјалистчке идеје које неће триумфовати, без обзира на садашње неповољно стање у коме живимо.

Нека је вечна слава и хвала народном хероју Жикици Јовановићу-Шпанцу и његовим саборцима који су реализовали одлуку Политбироа ЦК КПЈ, запалили огањ устанка у Србији који се после проширио по целој Југославији. Лажу клеветници да је 7.јула у Белој Цркви ударио брат на брата?! 7.јула 1941.године у Белој Цркви ударио је слободарски Српски народ на издајнике и сараднике окупатора.

Прес служба Комуниста Србрије