КОМУНИСТИ СРБИЈЕ ОБЕЛЕЖИЛИ 19.ГОДИШЊИЦУ ФАШИСТИЧКОГ НАТО БОМБАРДОВАЊА

Сви чланови Комуниста Србије који су у време бомбардовања имали од 18-60 година добровољно су се јавили за одбарну земље.

Дана 24. Марта 2018.године у 11h, делегација Партије Комунисти Србије положила је венац на брду Стражевица, које представља симобол отпора НАТО пакту, где су погинула два припадника Војске Југославије, придржавајући се заклетве коју су положили пред народом и државом.

Ипак, остаје горак укус због чињенице да су се борцима и народу на неким од скупова одржаних овим поводом, обратили они политичари који нису нашли за сходно да узму учешће у одбрани земље. Поред тога за све оне који одбрану земље сматрају врхунском обавезом сваког патриоте, неприхватљиво је то што све власти од агресије на овамо имају поданички однос према злочинцима који су нас напали.

Партија „Комунисти Србије“ чврсто стоји на становишту да је  НАТО пакт ударна песница савременог неофашизма и да због тога и због агресије коју су извршили на нашу земљу, са том организацијом не треба остваривати никакве контакте, а посебно не војну сарадњу.