КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ

Још неколико дана нас дели од пуних три месеца како је почео рат у Украјини. На жалост, ни на видику нема мирног решења. Преговори су обустављени, пре свега због одлучности НАТО пакта да се у овом рату против Русије бори до последњег Украјинца, о чему најбоље говори чињеница да се Украјини свакодневно испоручују енормне количине наоружања. То марионетски режим Зеленског свесрдно подржава, обилато плаћан од САД и Четвртог рајха (за неупућене – европска унија – намерно малим словом). Што више избеглих, то боље (мото НАТО пакта и Зеленског).

Репиблика Србија, без обзира на многе притиске, још увек није увела санкције Руској Федерацији, са чиме се партија Комунисти Србије у потпуности слаже, водећи се чињеницом да је НАТО пакт иницирао овај рат, као и да санкције не носе са собом ништа добро, како ономе коме су уведене, тако и онима који су их увели.

Због такве политике Републике Србије, против ње се води специјални рат. Поред осталог, указали бисмо на нешто што је потпуно неморално и нечовечно. Ради се о дојавама о постављеним бомбама. Почело је од авиона Ер Србије који лете за Москву, преко тржних центара у Београду и Нишу, до аеродрома “Цар Константин” у Нишу (за аеродром “Никола Тесла” не смеју, јер је у власништву француске компаније). Оно за шта смо написали да је “кап која је прелила чашу” не може бити никаквог оправдања. Наиме, данас је стигла дојава у 97 београдских школа да је у њима постављена бомба. Они који су спремни да у сврху спровођења својих прљавих политичких циљева нашкоде деци, па макар и на начин да их онемогуће да прате наставу и да се плаше за своју безбедност, нису ништа друго него злочинци. Да се не правимо наивни, потпуно је јасно да из ових дојава стоје украјинска и пољска обавештајна служба, које су директно инструиране од ЦИА. Не заборавимо БНД (немачку обавештајну службу) и МИ-6 (британску обавештајну службу). Све су то зликовци који годинама раде против слободољубивих и прогресивних покрета и држава широм планете. Свесни смо чињенице да нам владе САД, Велике Британије и СР Немачке већ дуги низ година нису пријатељске (Немци, сем у време Вилија Бранта, никад нису ни били), али сада са сигурношћу можемо тврдити да су нам и владе Украјине и Пољске непријатељске и да се према њима тако треба односити.

У вези са овом темом, желимо да подсетимо да се 13. маја навршило 78 година како је, наредбом врховног команданта НОВЈ маршала Тита, формирано Одељење за заштиту народа (познатије као ОЗНА), које је било претеча Службе државне безбедности у Социјалистичкој Југославији. У време постојања СДБ никоме ни на памет не би пало да се овако дивљачки понаша према нашој земљи. Знали би да их чека адекватан и немилосрдан одговор.

СМРТ ФАШИСТИМА – СЛОБОДА НАРОДУ

 

Извршни секретаријат

Партије Комунисти Србије