ФАШИСТА ДУТЕРТЕ ДАЈЕ 500 ДОЛАРА ЗА СВАКОГ УБИЈЕНОГ КОМУНИСТУ

НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ СЕ БОРЕ ЗА ЗАШТИТУ ЉУДСКИХ ПРАВА И СЛОБОДУ НЕ РЕАГУЈУ!

Филипински председник Родриго Дутерте нуди награду од 500 долара за сваког убијеног комунистичког побуњеника. На тај начин Дутерте који води рат против „Нове народне армије“ герилаца (НПА) милитантног крила  братске Комунистичке партије Филипина сматра да ће смањити буџет за војску-„Убијте припадника НПА данас и платићемо вам 500 долара”. Рачунао сам ако се овај рат настави четири године биће веома скупо. Међутим, ако платим 500 долара по убијеном комунистичком побуњенику уштедећу 47% навео је Дутерте. Он је додао да је убити комунисту лакше него убити птицу.

Ако можете да убијете птицу изнад вас, колико је тешко убити припадника НПА чија глава је веома велика, рекао је Дутерте. Председних Филипина је тај свој говор одржао само неколико дана након што је војсци наредио да жене комунистичких побуњеника не убијају, већ да им пуцају у вагину. Нећемо убијати те жене, само ћемо им пуцати у вагине како би постале безвредне.

Из свега наведеног видимо да наше невладине организације прикривено подржавају овакве и сличне фашистичке изјаве светских злотвора.