ОБЕЛЕЖЕН ЈЕ ДАН МЛАДОСТИ 25.МАЈ

Делегација Партије „Комунисти Србије“ 25.маја 2018.године, поводом Дана Младости и годишњице рођења Маршала Јосипа Броза Тита положила је венац  у „Кући Цвећа“. И ове године „Кућу Цвећа“ посетило је неколико хиљада грађана из  свих република СФРЈ. Нажалост, више је било посетилаца из бивших YU република, него из Србије. Поред наше делегације били су присутни и чланови делегације Југословенске Комунистичке Партије Црне Горе, СКС, борачких и других прогресивних организација, као и грађана који поштују лик и дело Друга Тита. Овом приликом акитвисти Партије „Комунисти Србије“ подели су преко хиљаду бројева часописа „Комунист“. Приоритет је био да часопис буде подељен грађанима из других република. Ово је још увек једини комунистички часопис који се штампа на просотрима бивше ЈУГЕ.

Некада је Дан Младости био свечано обележаван слетом на стадиону ЈНА. Не само као обична манифестација, већ је то био израз гаранта свакоме омладинцу сигурне и просеперитетне будућности у сопственој домовини.

Данас омладина Србије и Југославије не види будућност у сопственим државама због чега је прунуђена да своју „срећу“ потражи у иностранству. Толико је добро у Србији да 80% анкетиране омладине жели да напусти своју земљу, а актуелна власт поред ових чињеница жели да покаже да је Србије Елдорадо за све грађане.

Безобразно, примитивно и равногорски оријентисано осбоље музеја Историје Југославије захтевало је да партијски штанд буде два пута померен са места где је годинама стајао.

И овај Дан Младости као и сви други датуми везани за историју СРФЈ, све власти од разбијања заједничке нам домовине  с намером умањују историјски значај овог Величанственог Празника, који сведочи о хуманом друштву које није забележено у светској историји!

ЖИВЕО ДАН МЛАДОСТИ!

ЖИВЕЛИ НАРОДИ И НАРОДНОСТИ СФРЈ!